Restaurante-guide for Puerto Roco, Gran Canaria
I og omkring Puerto Rico
I denne guide har jeg forstillet mig en uges ferie på Gran Canaria som udgangspunkt. Da det ofte vil være den måde man oplever øen og dens madhuler. På godt og ondt, for der er jo rigtig mange turistfælder her på øen.
En uges ferie på denne skønne ø skulle for, at varierer de gastronomiske madoplevelser så meget som mulig, og for at finde den ene procent af virkelige gode restauranter den byder på, opdeler jeg området en lille smule. Så min tanke har følgende udgangspunkt. En aften i bjergene, en aften i Mogán, en i Porto Mogán, en ved havnen og et par eller tre i CC (Commercial Centre). Det er Ikke nødvendigvis i den rækkefølge eller at man skal gå slavisk og gå til alle stederne, men i denne guide prøver jeg med 2-3 stykker i hver gruppe, og efterfølgende kommer der så andre som også bør nævnes.
Bjergene og Mogán
Acaymo
Jeg starter med Acaymo i Mogán, som er min absolutte ynglings restaurant i hele området, Acaymo ligger 7-8 Km inde i landet fra Puerto Mogán på landevejen, lige når man kommer til bygrænsen i Mogán, og Acaymo kunne jo dækker sig både ind under ”i Bjergene” og ”Mogán” i denne guide.
Vi møder en lidt undselig madhule hvis man kommer om aften, anderledes er det hvis det er frokost du kommer for, her vil den stråle som en perle, men massere af frokostsollys på den lille terrasse. Men uanset hvad, er det ”stedet” her på syd siden af Gran Canaria.
Vi har fået tapas til vores frokoster og de flotteste t-bone steaks til vore aftenmåltider, begge dele er de specialister i, men også fisk er super, men lad for guds skyld værten komme med forslag, så bliver det ikke bedre. Det er også en god ide at starte med, at forhører sig om dagens tilbud, er du ikke til fisk eller kæmpe bøffer, er deres lam også fantastisk. Og er du lidt mere frisk så prøv ged.
Acaymo ligger lidt langt fra alfavej, men der køre busser forbi. Vælger man Taxi er prisen ikke mere end, hvis man lægger den sammen men madprisen, så er det stadig rimelig. Acaymo ligger i den fornuftige ende på prisskalaen. Acaymo har et flot vinkort, men vi lader altid verden bestemme en god lokal vin.
Skøn atmosfære, stor imødekommenhed, og som sædvanlig er vi de sidste der forlader restauranten. Husk at tage et visitkort med, så kan du få det hængt op på deres væg, der er bare mange, og kommer du igen er det ikke sikkert det bliver let at finde.
Carlo, Juan, Jau og Alex er klar til til at servicerer dig.
El Tostador 23, Mogán
Tel 0034 928 569 263
www.
Åben alle dage 12:00 – 23:00
En tur på havnen
Grill Costa Mar
Igen en perle, Puerto Rico bedste restaurant, og sydkystens bedste fiskerestaurant ”Grill Costa Mar” på molen ved lystbådehavnen. Dessi og Jimmie og deres stab, tager imod med smil og vil gøre alt for, at din aften her på havnen bliver så perfekt som det overhoved er mulig. Ligesom mange andre steder, er det en god ide, at følge værtens forslag til aftens menu. Dette køkken er helt fantastiske til grillet fisk, og vel at mærke friske fisk, samt skaldyr. Er du der til frokost er Tapassen også et hit. Sæt dig godt tilrette på terrassen, indsnus atmosfæren af havn, hav og ferie. Lad smags indtrykkene og den varme du mærker fra personalet, massere af god smag og den smukke udsigt overmande dig - Jimmie er en Tryllekunstner.
Grill Costa Mar er vores foretrukne fiskerestaurant her, vi har besøgt Dessi og Jimmie mindst en gang i hver ferie, siden vi fandt denne perle for mange år tilbage. sidste gang lavede Jimmie saltindbagt fisk til os, den er ikke på menuen, så jeg havde bestilt den hjemmefra. Facebook: Grill Costa Mar.
c/ Juan Rodriguez Locales 13-14, Puerto Rica
Tel. 0034 660 772 594
www.
Åben alle dage
Waikiki
På den anden side af havnen ligger Waikiki Bar, en typisk stand bar hvor man kan nyde øl, kaffe og is, men som også har et uden mærket køkken, vi har ofte siddet her og fået en øl i solen, den lille sult har stukket sig frem og det er blevet til en glimrende frokost. De har haft en hel vidunderlig pige i deres betjening, som gik og sang i mellem bordene, meget hyggeligt. Værten Alejandro en med over det hele, både ude og inde. I 2016 har Waikiki fået et facelift. fået noget mere stil, og nok hævet sig lidt fra standbar og mere mod restaurant. stilfuldt om aften med hvide duge, sølvtøj og levende lys.
Maden er af god kvalitet, og vel tillavet. Som frokost har vi fået flot tapas, samt fået kylling og avocado med rejer.
Calle Porto Grande
Tel.
www
Åben alle dage
Caballito de Mar
Et alternativ på denne mole er Caballito de Mar, måske den dyreste restaurant i Puerto Rico, her kan prisen godt snige op over de 100 €, men stadig billig set med danske øjne. Kvaliteten er væsentlig højere end hos de andre på striben. Lille rustik restaurant med havudsigt, super atmosfære, duft af det sydlanske, vin, hvidløg og særlige retter, afslappet og venlig betjening. Menukortet meget alsidigt med retter som braiseret lam, gedeost med parmaskinke, fisk på spyd, et rigt udvalg af lokale friske fisk samt et imponerende vinkort. Prøv deres cremet hvidløgssuppe eller del en tapas til forret.
Doreste y Molina
Tel 0034 928 725 565
På stranden i Amadores
Ciao Ciao
Skøn italiensk restorante midt på strandpromonaden i Amadores Bay, de sjoveste og sødeste mennesker, restauranten er selvfølgelig en strandbar, men de kan godt lave mad, har kun prøvet frokost, men det var rigtig godt, pizza’er er fantastico, tapasen er ligeså, for slet ikke at tale om friske fiskeretter og skaldyr. Ciao Ciao her et stort åbent køkken så du kan virkelig følge med når de spændende retter bliver til. Hele staben af medarbejder gør med stor omhu både at tilfredsstille dine smagsløg og din humor. Se lige drengene i køkkenet. Lige som Costa Mar er Ciao Ciao stedet hvor vi kommer igen og igen, vi bo oftes i Amadores, og bruger Ciao Ciao ´som base, når vi er ved stranden.
Facebook: Restaurante Italiano Ciao Ciao Amadores
www. ciaociao-amadores.com
Centro Comercial Amadores, Amadores Bay
Tel. 0034 928 560 384
Las Caracolas de Amadores
Måske den bedste restaurant i Amadores, måske på hele kysten. Mattias og hans kone er søde og imødekommende, meget meget hyggelige. Og deres lille madhule har afslappende og rummelige atmosfære. Hvis du kommer på et tidspunkt, hvor de har aften åben, var det måske her du skulle nyde deres kæmpe store Muslinger eller deres saftige blæksprutter til et kunstværk af en satal, medens du sidder og ser solen forsvinde ned i havet. Jeg siger det lige igen, er du på Amadores strand er det her, her er mange til frokost frem til ved tretiden. Men det er vær at vente på bord, og dermed maden. Her fik jeg første gang rejer i hvidløgs olie, hvilket jeg er gået efter både her og mange andre stedet, men netop på grund af dem jeg fik her. i det hele taget er deres Tapas virkelig lækker, grillet fisk skinke, avokadosalat pølser og de canarieske kartofler. En hule hvor man får lyst, at komme igen.
Playa de Amadores L49,
Tel. 0034
www.
Åben alle dage
Restaurant Zenubia
(Tekst kommer) har ikke spist her, kun drukket øl, men virker som et godt alternativ til de 2 andre her på striben.
Playa de Amadores
Tel. 0034
www.
Åben alle dage
På havnen i Puerto Mogán
Skønne, skønne Pourto dé Mogán
Playa Mogán
Playa Mogán er friske fisk, og du vælger selv, her er muslinger en specialitet og fisk i salt og med arrugades papas, til typiske canariske salt kartofler. Baby blæksprutter og lam. Tapas med Manchego, Serrano og Chorizos m m.
Juan Moral’s madhule ligger i det idylliske gamle fiskeleje mellem åer og vandløb, små broer, lave huse, i anden husrække fra havnen. Pourto de Mogán er som et lille Venedi for foden af bjergene og og skønt de ikke lige har havudsigt, kan man med lidt god vilje ane vandkanten over ved stranden. fiskerestaurante af den gammeldags slags.
Avenida del Castillete 8,
Tel. 0034 928 56 51 35
Facebook: Restaurante Playa De Mogan
www. http://www.restauranteplayademogan.com/
Åben alle dage
La Cacina
Denne lille familiererstaurant er en perle, en perle man altid ønsker man måtte finde, en af dem som vi, hvis vi havde været i Rom, ville have kandt et hul i muren, 4 – 6 borde uden for er hvad det kan blive. Området omkring havnen og en meget smuk udsigt mod hav og havn. Kokken er så lykkelig for sig sted, så han bryder ud i den ene italienske sang efter den anden, medens han tilbereder sin hjemmelavet ravioli, og kærligt og nænsom hakker og snitter grønsager, på dette chammerende sted går alt op i en højere enhed, Calzone, bruschettaer, lasagne, rejer og Tiramisu. Ja! Her er du kommet til Italien, og dog uden at være der.
Man vil hævde, at her får du den bedste pizza på øen. Pastaen har fået lige det den skal ha’ og Pannacotta og Cheesecake er lavet med kærlighed til de gamle italienske opskrifter. Teramisu er uimodståelig.
Tel. 0034 928 588 747
www.
Åben alle dage
Café Sol y Luna
Er det ikke bare skønt, bare at sidde i solen, med det kolde lige inden for rækkevidde. Se lokale og turister skynde sig forbi, se skibe og glide forbi over vandet. For slet ikke at tale om solnedgangen, hvis du sidder her så længe, men så er her, hvor sol og måne mødes. Cafe Sol y Luna er stedet med den koldeste Is og de største Øl, eller også er det omvendt. Ana og hendes sønner driver denne familiecafe på en måde så man ikke kan lade være med at føle sig hjemme. Altid en fed atmosfære med glade mennesker og følensen af frihed og de store vidder.
Cage Sol y Luna er først og fremmest en cafe med Kaffe, øl, is og kager, de laver også en fuldstændig fantastisk Brunsch/Morgenmad, men også aften menu. Med gode solide retter. Du får det hele her i den gamle cafe.
Tel. 0034 928 565 168
www.
Åben alle dage
Casito Mediterraneo
(Tekst kommer)
Lokal 107, Berliner Gartchen
Tel. 0034 678 923 671
www.
Åben alle dage
Center Cmercial las Ola’s
El Gaitero
Nord for lystbådehavnen i CC la Olas ligger El Gaitero, som også er helt i topklasse. Ramon giver dig en hjertelig velkomst, og har en stor hukommelse for tideligere gæster, hans staf er sjove og ikke bange for at bryde ud i sang, atmosfæren er varm og du føler virkelig at du lever. Deres mad er guddommelig. Kokken Jorge er et overmenneske, som overkommer det ekstreme i de mest pressede situationer, når restauranten er fyldt med madhungerne gæster. På menuen findes paella, kødretter som lammekoteletter, T-bones og mørbradbøf, skaldyrssynfonier, rejer i varm hvidløgsolie, babyblæksprutter og avocado med rejer. Friske fisk som aborre og søtunge, hvis du er til saltbagt fisk, er det her du skal prøve den. Alt bliver serveret med omhu og på varme tallerkner, alt imens Ramon bevæger sig rundt mellem bordene, hilser og spørger til dit velbefindende. Den mexicansk kaffe er et godt valgt, før du måske lige smutter ind på den irske (Durcy Nelly’s) inde ved side af, for at få ”Natteren”.
CC Ola’s/Barranco Agua la Perra/ calle Juan Diaz Rodriguez 31
0034 928 562 044
www.
Åben alle dage
Cosi Come Sei
(Tekst på vej)
CC Ola’s/Barranco Agua la Perra/ calle Juan Diaz Rodriguez
Tel. 0034 928 562 322
www.
Åben alle dage
La Mattina
(Tekst kommer)
CC Ola’s/Barranco Agua la Perra/ calle Juan Diaz Rodriguez
Tel. 0034 928 560 616
www.
Åben alle dage
I og omkring Centret – CC
Balcon Canario
Centro Comercial, local 257/ Av.Tomas Roca Bosch
Tel. 0034 928
www.
Åben alle dage
El Trebol
(Tekst kommer)
Centro Comercial, Puerto Rico
Tel. 0034 928
www.
Åben alle dage
Mama Pino
(Tekst kommer)
Centro Comercial
Tel. 0034 928
www.
Åben alle dage
La Taberna
(Tekst kommer)
Cen
Tel. 0034 92
www.
Åben alle dage
1Restaurante-guide for Puerto Rico, Gran Canaria
I og omkring Puerto Rico
I denne guide har jeg forstillet mig en uges ferie på Gran Canaria som udgangspunkt. Da det ofte vil være den måde man oplever øen og dens madhuler. På godt og ondt, for der er jo rigtig mange turistfælder her på øen.
En uges ferie på denne skønne ø skulle for, at varierer de gastronomiske madoplevelser så meget som mulig, og for at finde den ene procent af virkelige gode restauranter den byder på, opdeler jeg området en lille smule. Så min tanke har følgende udgangspunkt. En aften i bjergene, en aften i Mogán, en i Porto Mogán, en ved havnen og et par eller tre i CC (Commercial Centre). Det er Ikke nødvendigvis i den rækkefølge eller at man skal gå slavisk og gå til alle stederne, men i denne guide prøver jeg med 2-3 stykker i hver gruppe, og efterfølgende kommer der så andre som også bør nævnes.
Bjergene og Mogán
Acaymo
Jeg starter med Acaymo i Mogán, som er min absolutte ynglings restaurant i hele området, Acaymo ligger 7-8 Km inde i landet fra Puerto Mogán på landevejen, lige når man kommer til bygrænsen i Mogán, og Acaymo kunne jo dækker sig både ind under ”i Bjergene” og ”Mogán” i denne guide.
Vi møder en lidt undselig madhule hvis man kommer om aften, anderledes er det hvis det er frokost du kommer for, her vil den stråle som en perle, men massere af frokostsollys på den lille terrasse. Men uanset hvad, er det ”stedet” her på syd siden af Gran Canaria.
Vi har fået tapas til vores frokoster og de flotteste t-bone steaks til vore aftenmåltider, begge dele er de specialister i, men også fisk er super, men lad for guds skyld værten komme med forslag, så bliver det ikke bedre. Det er også en god ide at starte med, at forhører sig om dagens tilbud, er du ikke til fisk eller kæmpe bøffer, er deres lam også fantastisk. Og er du lidt mere frisk så prøv ged.
Acaymo ligger lidt langt fra alfavej, men der køre busser forbi. Vælger man Taxi er prisen ikke mere end, hvis man lægger den sammen men madprisen, så er det stadig rimelig. Acaymo ligger i den fornuftige ende på prisskalaen. Acaymo har et flot vinkort, men vi lader altid verden bestemme en god lokal vin.
Skøn atmosfære, stor imødekommenhed, og som sædvanlig er vi de sidste der forlader restauranten. Husk at tage et visitkort med, så kan du få det hængt op på deres væg, der er bare mange, og kommer du igen er det ikke sikkert det bliver let at finde.
Carlo, Juan, Jau og Alex er klar til til at servicerer dig.
El Tostador 23, Mogán
Tel 0034 928 569 263
www.
Åben alle dage 12:00 – 23:00
En tur på havnen
Grill Costa Mar
Igen en perle, Puerto Rico bedste restaurant, og sydkystens bedste fiskerestaurant ”Grill Costa Mar” på molen ved lystbådehavnen. Dessi og Jimmie og deres stab, tager imod med smil og vil gøre alt for, at din aften her på havnen bliver så perfekt som det overhoved er mulig. Ligesom mange andre steder, er det en god ide, at følge værtens forslag til aftens menu. Dette køkken er helt fantastiske til grillet fisk, og vel at mærke friske fisk, samt skaldyr. Er du der til frokost, er Tapassen også et hit. Sæt dig godt tilrette på terrassen, indsnus atmosfæren af havn, hav og ferie. Lad smags indtrykkene og den varme du mærker fra personalet, massere af god smag og den smukke udsigt overmande dig - Jimmie er en Tryllekunstner.
Grill Costa Mar er vores foretrukne fiskerestaurant her, vi har besøgt Dessi og Jimmie mindst en gang i hver ferie, siden vi fandt denne perle for mange år tilbage. sidste gang lavede Jimmie saltindbagt fisk til os, den er ikke på menuen, så jeg havde bestilt den hjemmefra. Facebook: Grill Costa Mar.
c/ Juan Rodriguez Locales 13-14, Puerto Rica
Tel. 0034 660 772 594
www.
Åben alle dage
Waikiki
På den anden side af havnen ligger Waikiki Bar, en typisk stand bar hvor man kan nyde øl, kaffe og is, men som også har et uden mærket køkken, vi har ofte siddet her og fået en øl i solen, den lille sult har stukket sig frem og det er blevet til en glimrende frokost. De har haft en hel vidunderlig pige i deres betjening, som gik og sang i mellem bordene, meget hyggeligt. Værten Alejandro en med over det hele, både ude og inde. I 2016 har Waikiki fået et facelift. fået noget mere stil, og nok hævet sig lidt fra standbar og mere mod restaurant. stilfuldt om aften med hvide duge, sølvtøj og levende lys.
Maden er af god kvalitet, og vel tillavet. Som frokost har vi fået flot tapas, samt fået kylling og avocado med rejer.
Calle Porto Grande
Tel.
www
Åben alle dage
Caballito de Mar
Et alternativ på denne mole er Caballito de Mar, måske den dyreste restaurant i Puerto Rico, her kan prisen godt snige op over de 100 €, men stadig billig set med danske øjne. Kvaliteten er væsentlig højere end hos de andre på striben. Lille rustik restaurant med havudsigt, super atmosfære, duft af det sydlanske, vin, hvidløg og særlige retter, afslappet og venlig betjening. Menukortet meget alsidigt med retter som braiseret lam, gedeost med parmaskinke, fisk på spyd, et rigt udvalg af lokale friske fisk samt et imponerende vinkort. Prøv deres cremet hvidløgssuppe eller del en tapas til forret.
Doreste y Molina
Tel 0034 928 725 565
På stranden i Amadores
Ciao Ciao
Skøn italiensk restorante midt på strandpromonaden i Amadores Bay, de sjoveste og sødeste mennesker, restauranten er selvfølgelig en strandbar, men de kan godt lave mad, har kun prøvet frokost, men det var rigtig godt, pizza’er er fantastico, tapasen er ligeså, for slet ikke at tale om friske fiskeretter og skaldyr. Ciao Ciao her et stort åbent køkken så du kan virkelig følge med når de spændende retter bliver til. Hele staben af medarbejder gør med stor omhu både at tilfredsstille dine smagsløg og din humor. Se lige drengene i køkkenet. Lige som Costa Mar er Ciao Ciao stedet hvor vi kommer igen og igen, vi bo oftes i Amadores, og bruger Ciao Ciao ´som base, når vi er ved stranden.
Facebook: Restaurante Italiano Ciao Ciao Amadores
www. ciaociao-amadores.com
Centro Comercial Amadores, Amadores Bay
Tel. 0034 928 560 384
Las Caracolas de Amadores
Måske den bedste restaurant i Amadores, måske på hele kysten. Mattias og hans kone er søde og imødekommende, meget meget hyggelige. Og deres lille madhule har afslappende og rummelige atmosfære. Hvis du kommer på et tidspunkt, hvor de har aften åben, var det måske her du skulle nyde deres kæmpe store Muslinger eller deres saftige blæksprutter til et kunstværk af en satal, medens du sidder og ser solen forsvinde ned i havet. Jeg siger det lige igen, er du på Amadores strand er det her, her er mange til frokost frem til ved tretiden. Men det er vær at vente på bord, og dermed maden.
Her fik jeg første gang rejer i hvidløgs olie, hvilket jeg er gået efter både her og mange andre stedet, men netop på grund af dem jeg fik her. i det hele taget er deres Tapas virkelig lækker, grillet fisk skinke, avokadosalat pølser og de canarieske kartofler. En hule hvor man får lyst, at komme igen.
Playa de Amadores L49,
Tel. 0034
www.
Åben alle dage
Restaurant Zenubia
(Tekst kommer) har kun spist meget lidt her, drukket øl og spitze, men virker som et godt alternativ til de 2 andre her på striben.
Playa de Amadores
Tel. 0034
www.
Åben alle dage
På havnen i Puerto Mogán
Skønne, skønne Pourto dé Mogán
Playa Mogán
Playa Mogán er friske fisk, og du vælger selv, her er muslinger en specialitet og fisk i salt og med arrugades papas, til typiske canariske salt kartofler. Baby blæksprutter og lam. Tapas med Manchego, Serrano og Chorizos m m.
Juan Moral’s madhule ligger i det idylliske gamle fiskeleje mellem åer og vandløb, små broer, lave huse, i anden husrække fra havnen. Pourto de Mogán er som et lille Venedi for foden af bjergene og og skønt de ikke lige har havudsigt, kan man med lidt god vilje ane vandkanten over ved stranden. fiskerestaurante af den gammeldags slags.
Avenida del Castillete 8,
Tel. 0034 928 56 51 35
Facebook: Restaurante Playa De Mogan
www. http://www.restauranteplayademogan.com/
Åben alle dage
La Cucina
Denne lille familiererstaurant er en perle, en perle man altid ønsker man måtte finde, en af dem som vi, hvis vi havde været i Rom, ville have kandt et hul i muren, 4 – 6 borde uden for er hvad det kan blive. Området omkring havnen og en meget smuk udsigt mod hav og havn. Kokken er så lykkelig for sig sted, så han bryder ud i den ene italienske sang efter den anden, medens han tilbereder sin hjemmelavet ravioli, og kærligt og nænsom hakker og snitter grønsager, på dette chammerende sted går alt op i en højere enhed, Calzone, bruschettaer, lasagne, rejer og Tiramisu. Ja! Her er du kommet til Italien, og dog uden at være der.
Man vil hævde, at her får du den bedste pizza på øen. Pastaen har fået lige det den skal ha’ og Pannacotta og Cheesecake er lavet med kærlighed til de gamle italienske opskrifter. Teramisu er uimodståelig.
Tel. 0034 928 588 747
www.
Åben alle dage
Øens mindste restaurant
Café Sol y Luna
Er det ikke bare skønt, bare at sidde i solen, med det kolde lige inden for rækkevidde. Se lokale og turister skynde sig forbi, se skibe og glide forbi over vandet. For slet ikke at tale om solnedgangen, hvis du sidder her så længe, men så er her, hvor sol og måne mødes. Cafe Sol y Luna er stedet med den koldeste Is og de største Øl, eller også er det omvendt. Ana og hendes sønner driver denne familiecafe på en måde så man ikke kan lade være med at føle sig hjemme.
Altid en fed atmosfære med glade mennesker og følensen af frihed og de store vidder.
Cage Sol y Luna er først og fremmest en cafe med Kaffe, øl, is og kager, de laver også en fuldstændig fantastisk Brunsch/Morgenmad, men også aften menu. Med gode solide retter. Du får det hele her i den gamle cafe.
Tel. 0034 928 565 168 Dag & nat lille cafe
www.
Åben alle dage
Casito Mediterraneo
Her kommer vi til vores absolutte super ynglings restaurant, Mediterraneo laver nok det mest raffineret, ja nærmest gourmet mad, vi har fået på øen, jeg kan i alle tilfælde ikke komme i tanke om, at vi har oplevet så lækkert og flot anrettet retter som her. Robert som ejer denne lille madhule på kajen af Pourto de Mogán, kommer fra Tyskland, som i det daglige ikke er det store gourmet land, men Robert har sku forstået noget. Sammen hans kone og deres søde personale serverer han blandt andet dette:
Lokal 107, Berliner Gartchen
Tel. 0034 678 923 671
www.
Åben alle dage
Carina y Marianne
Center Cmercial las Ola’s
El Gaitero
Nord for lystbådehavnen i CC la Olas ligger El Gaitero, som også er helt i topklasse. Ramon giver dig en hjertelig velkomst, og har en stor hukommelse for tideligere gæster, hans staf er sjove og ikke bange for at bryde ud i sang, atmosfæren er varm og du føler virkelig at du lever. Deres mad er guddommelig. Kokken Jorge er et overmenneske, som overkommer det ekstreme i de mest pressede situationer, når restauranten er fyldt med madhungerne gæster. På menuen findes paella, kødretter som lammekoteletter, T-bones og mørbradbøf, skaldyrssynfonier, rejer i varm hvidløgsolie, babyblæksprutter og avocado med rejer. Friske fisk som aborre og søtunge, hvis du er til saltbagt fisk, er det her du skal prøve den.
Alt bliver serveret med omhu og på varme tallerkner, alt imens Ramon bevæger sig rundt mellem bordene, hilser og spørger til dit velbefindende.
De er også en stor attraktion på kaffe fronten. (stort foto) Karmen brygger kaffe med blå ild, alle bestiller den, Lyset bliver slukket i hele restauranten, så kan du bare spise i mørke, stur, stur nummer, dette tager nok 10 minutter, men gæsterne er helt vilde, det forekommer nok 4-5 gange på sådan en aften. Men mexicansk kaffe er et godt valgt, at afslutte med, før du måske lige smutter ind på den irske (Durcy Nelly’s) inde ved side af, for at få ”Natteren”.
CC Ola’s/Barranco Agua la Perra
/ calle Juan Diaz Rodriguez 31
0034 928 562 044
www.
Åben alle dage
Cosi Come Sei
(Tekst på vej)
CC Ola’s/Barranco Agua la Perra/ calle Juan Diaz Rodriguez
Tel. 0034 928 562 322
www.
Åben alle dage
La Mattina
(Tekst kommer)
CC Ola’s/Barranco Agua la Perra/ calle Juan Diaz Rodriguez
Tel. 0034 928 560 616
www.
Åben alle dage
I og omkring Centret – CC
I Pourto Rico’s Store indkøbscenter er der så mange Spisesteder, at jeg har opgivet at tælle dem, men der er helt klart kun to der er rigtig gode, nemlig Mama Pino og Balcon Canario, herudover 3 som lige kan nævnes her.
Mama Pino
Centro Comercial
Tel. 0034 928
www.
Åben alle dage
Balcon Canario
Centro Comercial, local 257/ Av.Tomas Roca Bosch
Tel. 0034 928
www.
Åben alle dage
El Trebol
(Tekst kommer)
Centro Comercial, Puerto Rico
Tel. 0034 928
www.
Åben alle dage
La Taberna
(Tekst kommer)
Cen
Tel. 0034 92
www.
Åben alle dage
Restaurante-guide for Puerto Rico, Gran Canaria
I og omkring Puerto Rico
I denne guide har jeg forstillet mig en uges ferie på Gran Canaria som udgangspunkt. Da det ofte vil være den måde man oplever øen og dens madhuler. På godt og ondt, for der er jo rigtig mange turistfælder her på øen.
En uges ferie på denne skønne ø skulle for, at varierer de gastronomiske madoplevelser så meget som mulig, og for at finde den ene procent af virkelige gode restauranter den byder på, opdeler jeg området en lille smule. Så min tanke har følgende udgangspunkt. En aften i bjergene, en aften i Mogán, en i Porto Mogán, en ved havnen og et par eller tre i CC (Commercial Centre). Det er Ikke nødvendigvis i den rækkefølge eller at man skal gå slavisk og gå til alle stederne, men i denne guide prøver jeg med 2-3 stykker i hver gruppe, og efterfølgende kommer der så andre som også bør nævnes.